Το καλοκαίρι δεν αργεί να έρθει, το σταρένιο χρώμα που θα αναδείξει το δέρμα σας είναι totally doable, λόγω του λαμπερού ελληνικού καλοκαιρινού ήλιου, ενώ μπορείτε να πετάξετε από πάνω σας τα περιττά υφάσματα, λόγω θερμοκρασίας. 

Νομίζω ότι κανείς δεν θα διαφωνήσει: Τι είναι πιο sexy από μία γυναικεία πλάτη; 

Οι νύφες που επιλέγουν το καλοκαίρι για να κάνουν το γάμο τους,  συνήθως προτιμούν αεράτα και ανοιχτά νυφικά. Ίσως λόγω του trend, ενώ άλλες πάλι- πιο προνοητικές οφείλουμε να ομολογήσουμε- τα επιλέγουν λόγω… ζέστης!

Ας το παραδεχτούμε: στις … υψηλές θερμοκρασίες, το καταλληλότερο νυφικό να φορέσει κανείς είναι το εξώπλατο. 

Για μια εντυπωσιακή νυφική εμφάνιση το καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξτε ένα maxi νυφικό σε mermaid ή seath γραμμή με ανοιχτή πλάτη. Υπάρχουν βέβαια και νυφικά σε Α- γραμμή ή και ball gown, σε πανέμορφες ανοιχτές πλάτες.

Ποντάρετε σε ένα βαθύ άνοιγμα, που θα αναδεικνύει τη μαυρισμένη πλάτη σας. Επειδή όμως δεν αγαπάμε τις υπερβολές, επιλέξτε ταυτόχρονα, ένα κλειστό ντεκολτέ με τούλι. Φυσικά εάν επιλέξετε κάτι τέτοιο τα μαλλιά σας θα πρέπει οπωσδήποτε να τα κρατήσετε ψηλά, ή να φτιάξετε έναν χαλαρό κότσο με λουλούδια, σε πιο boho στιλ. 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα εξώπλατα νυφικά του web… Εμπνευστείτε, δοκιμάστε, απολαύστε!

Για την ιστορία…    Η ανοιχτή πλάτη στα φορέματα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1920. Ευρέως γνωστή έγινε όμως από το 1930, όταν άρχισε να γίνεται μόδα η ηλιοθεραπεία. Ο ευσεβής πόθος κάθε γυναίκας τη δεκαετία του 30′ ήταν το λαμπερό και όμορφο μαυρισμένο δέρμα… Τι καλύτερο λοιπόν, για να το αναδείξει, από ένα εξώπλατο φόρεμα; Ο συγκεκριμένος τύπος φορέματος έγινε έτσι, το πιο απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της εποχής, παραμένοντας έτσι και σήμερα!

Μοιράστε το με τους φίλους σας

 

Δεν έχετε λογαριασμό? Δωρεάν Εγγραφή!

Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Σύνδεση με Facebook
Είσαστε επαγγελματίας?
Εγγραφή επαγγελματία